+38 067 010 00 77

Топ-10 найпопулярніших автомобілів. Які марки машин є лідерами продажів

Топ-10 найпопулярніших автомобілів. Які марки машин є лідерами продажів

Mercedes-Benz SLK, Volkswagen Golf Sportsvan і Mercedes-Benz B-класу очолили топ-10 найнадійніших авто. Відповідний рейтинг автомобілів, які не старше 3 років.

Досліджено понад 200 найбільш поширених моделей автомобілів. Рейтинг відображає відсоток несправностей від загальної кількості перевірених машин.

Десятку надійних автомобілів, не старше 2014 року, очолив Mercedes-Benz SLK. Поломки виявили тільки в 2% авто цієї марки. На другому місці Volkswagen Golf Sportsvan. Наступні в списку - Mercedes-Benz B-класу і Mercedes-Benz GLK. Сходинку нижче зайняла Mazda 2.

Шосту сходинку посів Mercedes-Benz М-класу і Opel Mokka. У топ-10 увійшли Аudi а1, Аudi q3, Аudi q5, Porsche 911, Volvo v40. Лише у 3% всіх цих машин знайшли поломки. Найменш надійними серед дворічних і трирічних авто є Ford K, Fiat 500, Dacia Logan, Kia Sportage. У понад 12% машин цих моделей знайшли поломки.

Серед найбільш надійних п'ятирічних машин лідирує Mercedes B-класу.

Поломки знайшли менше, ніж у 4% цієї моделі. На другому і третьому місці - Porche 911 і Mazda cx 5. На четвертому - Audi q5. Також в топ-5 увійшли Mercedes SLK і Seat Mii. В машинах цих моделей знайшли поломки в 5% випадків. Найменш надійними є Volkswagen Sharan, Dacia Logan, Peugeot 206. У кожному автомобілі цих моделей були поломки.

Які моделі автомобілів популярні в Україні

За його словами, серед українських експертів найпопулярнішими і найнадійнішими вважають автомобілі Toyota, також в нашій країні любов'ю серед автомобілістів користується модель Volkswagen Golf, однак починаючи з 2000-х ця модель стала дорожче і дещо втратила в якості.

в Україні легко продати Toyota, Volkswagen Golf, трохи складніше - американські авто, наприклад Ford, а ось італійські старі машини продати ще складніше. Однак останнім часом і кількість проданих авто цієї марки значно підвищився. Експерт додав, що українці намагаються продавати свої машини за 3-5 років після покупки, коли пробіг досягає ста тисяч кілометрів.

Найбільш надійними для українського ринку вважаються німецькі марки: BMW, Mercedes, Audi, Porsche. Відповідно ті бюджетні бренди, які швидко втрачають популярність, це Dacia, Fiat. Зазвичай, дорогі авто, вартість яких понад 50 тис. Євро служать власнику 2-3 роки, а потім їх замінюють на більш нову модель. Власник менше втрачає через перепродажу

У цьому році бренд Toyota очолив рейтинг найдорожчих автомобільних брендів за версією американського журналу Forbes. Його вартість експерти оцінили в 45 млрд доларів. На другій і третій позиціях опинилися Mercedes-Benz, вартість яких становить 35 і 31 млрд доларів відповідно. Також в топ-10 найдорожчих автобрендів потрапили Honda, Audi, Ford, Chevrolet, Porsche, Lexus і Nissan.